Symposium 2022

RSS Symposium 2022

RSS Symposium - dinsdag 1 november 2022

"Een waardegedreven symposium: geef wat iemand nodig heeft!"

 

Info

Ook dit jaar organiseert de Rotterdam Stroke Service een symposium! Diverse professionals en organisaties zullen tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën met ons delen. Een belangrijk onderdeel is van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste technologie, om de interdisciplinaire zorg voor patiënten met een CVA door de hele keten te verbeteren.

Datum: dinsdag 1 november 2022
Tijd: 15.45 uur – 21.35 uur (inloop 15.15 uur, borrel om 21.45 uur)
Locatie: Van der Valk Ridderkerk
Tickets: www.rotterdamstrokeservice.nl/Evenementen/Aanmelden-RSS-Evenementen

 

Doelgroep

Professionals in de hele keten (m.n. niveau 3-6) werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een CVA in de RSS ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en eerstelijn. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, en paramedici wordt accreditatie aangevraagd bij V&VN en ADAP.

 

Pitches

In het programma is ruimte voor 4 pitches. Wil jij jouw mooie (verbeter) project met anderen delen in een pitch van 3 minuten? Mail: naar bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl

 

Programma

Wij hebben verschillende sprekers bereid gevonden om hun verhaal te doen. Onder andere mogen we luisteren naar: mevr. Lian Thijssen (PhD-candidate, RSZK/Zorgboog/LUMC), dhr. Marco Aedo (specialist ouderengeneeskunde, Zorgwaard), mevr. Laura Morée en mevr. Sylvana Rooijakkers (GRZ en kwaliteitsverpleegkundigen, Zorgwaard). De rol van dagvoorzitter zal ingevuld worden door mevr. Ellen Hoogervorst (lid Raad van Bestuur, Curamare). In het kader van sliktraining zal ook een proeverij worden verzorgd door dhr. Boudewijn Oude Elberink (Fijnproevers). Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates over het programma.

 

Tickets

Tickets voor dit symposium zijn verkrijgbaar via de RSS website. Deelnemers van binnen en buiten de RSS zijn van harte welkom! Deelnemers vanuit de RSS organisaties betalen 60 euro per ticket, deelnemers van niet-RSS organisaties betalen 120 euro per ticket.