Skip to main content
Welkom

 

 

Welkom bij de leeromgeving

Rotterdam Stroke Service

De cursus CVA revalidatie verzorgende/verpleegkundige van de Rotterdam Stroke Service is een cursus gericht op de revalidatie, voorlichting, preventie, verzorging en begeleiding van patiënten met een CVA (en hun naasten). Deze cursus is bedoeld voor verzorgenden niveau 3 (VIG en VAG) en verpleegkundigen niveau 4-6 die werkzaam zijn op een verpleeghuis stroke-unit en/of revalidatieafdeling, specifiek gericht op de zorg voor een CVA-patiënt.

De cursus stroke care verpleegkundige van de Rotterdam Stroke Service is een cursus gericht op de behandeling, voorlichting, preventie, verpleging en begeleiding van patiënten met een CVA (en hun naasten). Deze cursus is bedoeld voor verpleegkundigen niveau 4-6 die werkzaam zijn op een acute stroke unit in een ziekenhuis.

De cursussen zijn een initiatief van de Rotterdam Stroke Service (RSS) en zijn ontwikkeld door leden van de verschillende instellingen die zijn aangesloten bij de RSS. In deze online leeromgeving vind je alle informatie om aan de slag te kunnen!

Veel succes met de cursus!

 

Contact

Dr. Bianca Buijck
Managing Director
Rotterdam Stroke Service
P/A Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GB Rotterdam
 
Copyright 2024