WELKOM BIJ DE DIGITALE LEEROMGEVING VAN
ROTTERDAM STROKE SERVICE

De cursus CVA revalidatie verzorgende/verpleegkundige van de Rotterdam Stroke Service is een cursus gericht op de revalidatie, voorlichting, preventie, verzorging en begeleiding van patiënten met een CVA (en hun naasten). Deze cursus is bedoeld voor verzorgenden niveau 3 (VIG en VAG) en verpleegkundigen niveau 4-6 die werkzaam zijn op een verpleeghuis stroke-unit en/of revalidatieafdeling, specifiek gericht op de zorg voor een CVA-patiënt.

De cursus stroke care verpleegkundige van de Rotterdam Stroke Service is een cursus gericht op de behandeling, voorlichting, preventie, verpleging en begeleiding van patiënten met een CVA (en hun naasten). Deze cursus is bedoeld voor verpleegkundigen niveau 4-6 die werkzaam zijn op een acute stroke unit in een ziekenhuis.

De cursussen zijn een initiatief van de Rotterdam Stroke Service (RSS) en zijn ontwikkeld door leden van de verschillende instellingen die zijn aangesloten bij de RSS. In deze online leeromgeving vind je alle informatie om aan de slag te kunnen!

Veel succes met de cursus!

 

Gebruik Mijn Opleiding om

  • het dagprogramma van scholing te bekijken,
  • specifieke informatie van modules in te zien,
  • toetsen te maken.

Heb je vragen over de cursus? Stuur een bericht naar bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl

Wil je meer weten over Rotterdam Stroke Service? Ga naar de website.