Nieuws

Activiteiten Praataltelier

Speciaal voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten organiseert het Praatatelier van het Hersenletsel- & Afasiecentrum de komende maand een aantal activiteiten.

Een workshop 'fotodagboek app' en contact met lotgenoten
Woensdag 7 juni van 14.30-16.00 uur geeft het Praatatelier tijdens de Open Inloop een workshop over het gebruik van een fotodagboek. Vertel je naasten over jouw dag of bijzondere gebeurtenissen via een app. Meer weten? Kom langs! Locatie: De Linie 5a.

Een schilderworkshop met het thema Renoir
Vrijdag 16 juni van 13.00-15.30 uur stelt kunstenaar Elly Kern haar atelier weer open voor het Praatatelier. Een inspirerende workshop. Locatie: atelier Elly Kern, Hollandsch Diep 63x

Een thema-avond over positieve gezondheid
Dinsdag 20 juni van 18.3-20.30 uur neemt kunstzinnig en cognitief therapeut Claudia Kirchner de aanwezigen mee over positieve gezondheid. Hoe ziet je leven er nu uit en wat kun je eraan doen. Deze avond is gratis en is bedoeld voor mensen met hersenletsel, naasten, familie, vrienden. Ook andere geïnteresseerden en belanghebbenden zijn van harte welkom! Locatie: Dagactiviteiten Baronie, Baronie 326. Het is ook mogelijk om van te voren mee te eten (17.00-18.30) tegen een bijdrage.

Aanmelden
We houden graag rekening met uw komst. U kunt zich aanmelden voor de activiteiten via info@praatatelier.nl of 088 - 2069 250. In het Praatatelier kunnen mensen met beperkingen door niet aangeboren hersenletsel en hun naasten terecht voor activiteiten, cursussen, (lotgenoten) contact en informatie. Voor deelname heeft u geen verwijzing of indicatie nodig. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage.