Skip to main content
SVG Image

Rotterdam Stroke Service Symposium 2024

12-7-2023 Nieuws
 Rotterdam Stroke Service Symposium 2024
Interdisciplinaire Behandeling en Begeleiding van Mensen met Spasticiteit

Tijdens dit symposium 'Interdisciplinaire Behandeling en Begeleiding van Mensen met Spasticiteit' delen diverse professionals en organisaties tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën. Een belangrijk onderdeel is van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste technologie, om interdisciplinaire zorg voor mensen met spasticiteit door de hele keten te verbeteren.

Datum: dinsdag 6 februari 2024
Tijd: 18.30 uur – 21.30 uur (inloop 18.00 uur)
Tickets zijn te koop via www.rotterdamstrokeservice.nl/evenementen

Doelgroep

Professionals in de hele keten werkzaam in de behandeling en zorg voor mensen met spasticiteit in de RSS ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en eerstelijn. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en revalidatieartsen is accreditatie aangevraagd.

Programma

Het programma wordt weer ingevuld door diverse, interessante sprekers. Onder andere mogen we luisteren naar: Hanneke van Hooijdonk, bestuurder (Transmitt Revalidatie), drs. Kirsten Dorresteijn, CVA-neuroloog (Franciscus Gasthuis) en drs. Monica van Eijk, specialist ouderengeneeskunde. Ook worden er twee inhoudelijke workshops verzorgd, waarbij één van de workshops is afgestemd op artsen en paramedici en de andere workshop gericht is op verzorgenden en verpleegkundigen. De rol van dagvoorzitter zal ingevuld worden door drs. Markus Wijffels, revalidatiearts (Rijndam) & dr. Bianca Buijck, managing director (Rotterdam Stroke Service).

Bekijk de meest actuele informatie op www.rotterdamstrokeservice.nl/evenementen/symposium-2024.

Tickets

Tickets voor dit symposium zijn verkrijgbaar via de RSS website. Deelnemers van binnen en buiten de RSS zijn van harte welkom! De ticketprijs voor deelnemers vanuit de RSS organisaties is 25 euro per ticket, deelnemers van niet-RSS organisaties betalen 50 euro per ticket.

‹ terug
SVG Image
 

Contact

Dr. Bianca Buijck
Managing Director
Rotterdam Stroke Service
P/A Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GB Rotterdam
 

Copyright 2024 Rotterdam Stroke Service