Nieuws

Training cognitieve revalidatie therapie en klinisch redeneren

Als frisse start van het nieuwe jaar willen we graag aankondigen dat de Rotterdam Stroke Service in mei 2023 een nieuwe training verzorgt! Tijdens de training zullen verschillende interdisciplinaire modellen aan bod komen die bruikbaar zijn voor CVA revalidanten met cognitieve problemen.

Doelgroep
De training is geschikt voor alle deelnemers van interdisciplinaire revalidatieteams, zowel (para)medici als verpleging/verzorging van CVA patiënten.

Inhoud
Deze training zal in het teken staan van de theorie koppelen aan praktijk. Er zullen 3 modellen worden geïntroduceerd, waarbij handvaten worden gegeven hoe deze in de praktijk toegepast kunnen worden. Er zal voortborduurt worden op vragen, zoals: wat is cognitie? Welke invloed hebben stoornissen in inzicht op de communicatie en behandeling? Hoe zijn de verschillende cognitieve gedragsniveaus te herkennen in de praktijk?

Kortom, een leerzame, kleinschalige en laagdrempelige training om nog meer kennis rondom cognitie en revalideren op te doen!

Datum: vrijdag 12 mei 2023
Tijd: 9:00-16:00
Locatie: Laurens Eastpoint - G.H. Betzweg 1, 3068 AZ Rotterdam

Inschrijven
Inschrijven kan via rotterdamstrokeservice.nl/Evementen. De kosten per deelnemer bedragen €100. Klik hier om u nu in te schrijven.

Let op! De scholing heeft maximaal plek voor 30 deelnemers.