Even voorstellen

Even voorstellen

Graag wil ik deze nieuwsbrief starten met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Bianca Buijck en ik ben sinds 15 november 2013 de nieuwe ketencoördinator van de Rotterdam Stroke Service (RSS). Ik werk twee dagen per week. Dionne Giessen heeft de RSS helaas verlaten. Aan mij de nobele taak om haar werk voort te zetten. Van huis uit ben ik verpleegkundige en ik heb mijn hele werkzame leven (25 jaar) in de zorg gewerkt in allerlei functies (verpleegkundige, leidinggevende, kwaliteitsmedewerker, beleidsmedewerker, onderzoeker).

In 2003 heb ik de HBO-V afgerond aan de University of Applied Sciences in Vlissingen. Vervolgens in 2008 de studie Algemene Gezondheidswetenschap (afstudeerrichting Verplegingswetenschap) aan de Universiteit Utrecht. In dat zelfde jaar startte ik met mijn promotieonderzoek naar geriatrische revalidatie na een beroerte of amputatie (Geriatric Rehabilitation in AMPutation and Stroke), “the Nijmegen GRAMPS studie”, waarop ik in 2013 promoveerde aan de Universiteit van Nijmegen. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt bij SVRZ Zorgt in Zeeland (m.n. doelgroep dementie), Stichting de Zorgboog (doelgroep revalidatie) en Atlant Zorggroep (doelgroepen Huntington en Korsakov). Naast mijn werk bij de RSS werk ik als onderzoeker, auteur, adviseur, auditor en docent.

In dit nieuwe jaar hoop ik voor de RSS een aantal activiteiten voort te zetten zoals het nazorgproject en het keteninformatiesysteem, maar ook een aantal nieuwe activiteiten te realiseren zoals een symposium, verschillende bijeenkomsten en het ontwikkelen van een nieuwe website en huisstijl. Er ligt een hoop werk om te doen en ik zal jullie regelmatig vragen om ondersteuning daarbij. Heb je leuke ideeën om in RSS verband te doen, laat het mij weten. De RSS is geen eenmansbedrijf…. de RSS, dat zijn we samen!

Bianca Buijck
bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl
06-25189829

Contact

Dr. Bianca Buijck
Managing Director

Rotterdam Stroke Service 

P/A Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GB Rotterdam
E bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl | Bianca Buijck | LinkedIn | 

 

Aanmelden nieuwsbrief