Skip to main content
SVG Image

RSS Symposium op Dinsdag 5 November 2024

Ons netwerk bereidt zich voor op de toekomst: Wat betekent dit voor mij?

Ook dit jaar organiseert de Rotterdam Stroke Service een symposium! Diverse professionals en organisaties zullen tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën met ons delen. Van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste kennis om de interdisciplinaire zorg voor patiënten met een CVA door de hele keten te verbeteren is een belangrijk onderdeel van het symposium.

Datum: dinsdag 5 november 2024
Tijd: 15:45 uur – 21:30 uur (inloop 15:15 uur, borrel om 21:30 uur)
Locatie: volgt nog
Tickets zijn hier te koop

 
Doelgroep

Professionals in de hele keten (m.n. niveau 3-6) werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een CVA in de RSS ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en de eerste lijn. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en paramedici wordt accreditatie aangevraagd bij V&VN en ADAP.

Programma

Het programma wordt weer ingevuld door diverse interessante sprekers. Onder andere mogen we luisteren naar: Sandra Roso Sanchez, Anneke Guyt, Bob Roozenbeek, Arjan Bandel, Jorinde Bernouw, Laura Moree, Elly Pul, Marc Evers, Elise Muller, Melisa Simsek & Joseline Smit, Emanuela Borges Dias, Lydia la, Anne Knoop en anderen.

Het definitieve programma zal binnenkort op deze pagina worden geplaatst.

Tickets

Tickets voor dit symposium zijn verkrijgbaar via de RSS website. Deelnemers van binnen en buiten de RSS zijn van harte welkom! Deelnemers vanuit de RSS organisaties betalen 75 euro per ticket, deelnemers van niet-RSS organisaties betalen 150 euro per ticket.

 

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door

SVG Image
 

Contact

Dr. Bianca Buijck
Managing Director
Rotterdam Stroke Service
P/A Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GB Rotterdam
 

Copyright 2024 Rotterdam Stroke Service