Nieuws

Nieuws & Congressen

Rotterdam Stroke Service Symposium nu volledig online

Programma voor dinsdag 3 november 2020 via 'evenementen' bovenaan de pagina te bereiken.

Vanwege de RIVM maatregelen bieden wij een interactief ONLINE symposium aan.

RSS Symposium dinsdag 3 november 2020

Ketensamenwerking in het nieuwe normaal: de Rotterdam Stroke Service herpakt zich

Tijd: 16.00 uur - 21.30 uur
Tickets: Volg deze link!

Op dit symposium delen diverse professionals en organisaties tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën. Een belangrijk onderdeel is van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste technologie, om de multidisciplinaire zorg voor patiënten met een CVA door de hele keten te verbeteren.

Doelgroep

Professionals in de hele keten (m.n. niveau 3-6) werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een CVA in de RSS ziekenhuizen, revalidatie-instellingen en eerstelijn. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, en paramedici wordt accreditatie aangevraagd bij V&VN en ADAP.

Programma

Wij hebben verschillende sprekers bereid gevonden om hun verhaal te doen op het RSS symposium: samenwerken in het nieuwe normaal.

Tickets

Tickets voor dit online symposium zijn verkrijgbaar via de RSS website voor 10 euro. U ontvangt de link voor het online symposium een paar dagen van te voren. Deelnemers van binnen en buiten de Rotterdam Stroke Service zijn van harte welkom. Het symposium is later nog “on demand” te bekijken via de RSS website.

Theme picker